Učešće na sajmu obrazovanja

Učešće na sajmu obrazovanja

U Domu omladine Grad Novi Pazar, filijala Nacionalne službe za zapošljavanje organizovala je 8. tradicionalni sajam obrazovanja na kojem su budući srednjoškolci imali priliku da se informišu o mogućnostima nastavka školovanja, obrazovnim profilima i perspektivi zanimanja koje žele odabrati. Učenici Srednje škole Hipokrat su se potrudili da svoju školu predstave na najbolji način i upoznaju učenike osmih razreda sa mogućnostima školovanja, odličnim uslovima u kojim svakodnevno pohađaju nastavu, kao i prednostima u odnosu na druge škole.

Sajam je otvorio gradonačelnik Novog Pazara, gospodin Nihat Biševac, koji je budućim srednjoškolcima poručio da budu pažljivi, jer donose jednu od najvažnijih životnih odluka do sada. “Mladi već sada moraju dobro razmotriti sva zanimanja, te odabrati ona koja će u budućnosti biti tražena na tržištu rada” – rekao je gradonačelnik Biševac.

Đaci osmih razreda iz 15-ak osnovnih škola grada Novog Pazara i okoline posetili su sajam i informisali se o budućem školovanju i zanimanjima koja su najviše tražena na tržištu rada.

Leave a comment